Wijnen uit Portugal

Vanuit Vasco Wijn importeer ik unieke wijnen en delicatessen uit Portugal.

Wijnen uit Portugal zijn uniek

Portugal is een van de boeiendste wijnlanden ter wereld. In Portugal groeien meer dan 250 onbekende druivenrassen die alleen in Portugal voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren prachtige wijnen met aroma’s die je nergens anders proeft. Om deze redenen wil ik vanuit Vasco Wijn Portugese wijn meer bekendheid geven. Ontdek deze unieke wijn ook!

Bekijk onze collectie Portugese wijnen

Zoek je iets anders of iets specifieks?

Inmiddels importeert Vasco Wijn uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben wij verschillende unieke wijnen uit Portugal in het assortiment. Ook hebben we biologische wijnen en wijn zonder sulfiet. En we importeren ook heerlijke delicatessen. We werken samen met kleine tot middelgrote wijnboeren en leveranciers en kennen hen en hun verhaal ook persoonlijk. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar iets specifieks? Met onze kennis en netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Grotere aantallen bestellen van de wijnen of wijnboxen als relatiegeschenk of cadeau? Dat is ook zeker mogelijk! Neem contact op met Vasco Wijn voor een advies over de mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

Lees ook mijn blog over het maken van een perfect wijn arrangement thuis.