Ga terug

Viscurry met ananas en kokos

Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd30 min
Totale tijd45 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Indiaas
Porties: 4

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 5 cm gember
  • 2 tl garam masala
  • 3 el kurkumapoeder
  • 1 tl komeinzaad
  • 1 tl mosterdzaad
  • 1 tl suiker
  • 1 tl zout
  • 4 el tomatenpuree
  • 400 ml kokosmelk
  • 400 gr ananas
  • 200 gr verse garnalen
  • 350 gr tilapia

Instructies

  • Doe alle kruiden, suiker, zout, tomatenpuree en kokosmelk in de blender en blend er een pasta van.
  • Bak de currypasta 15 minuten in een pan
  • Doe er daarna de tilapia, garnalen en ananas bij en stoof het geheel 30 minnuten gaar.
    Heerlijk met rijst of met naan brood!