Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Viscurry met ananas en kokos
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Indiaas
Porties:
4
Ingrediƫnten
1
ui
2
tenen
knoflook
5
cm
gember
2
tl
garam masala
3
el
kurkumapoeder
1
tl
komeinzaad
1
tl
mosterdzaad
1
tl
suiker
1
tl
zout
4
el
tomatenpuree
400
ml
kokosmelk
400
gr
ananas
200
gr
verse garnalen
350
gr
tilapia
Instructies
Doe alle kruiden, suiker, zout, tomatenpuree en kokosmelk in de blender en blend er een pasta van.
Bak de currypasta 15 minuten in een pan
Doe er daarna de tilapia, garnalen en ananas bij en stoof het geheel 30 minnuten gaar.
Heerlijk met rijst of met naan brood!