Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Orechiette met vega gehaktballetjes en burrata
Bereidingstijd
45
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
basilicum, burrata, orechiette, pasta
Servings:
4
personen
Ingrediƫnten
2
teentjes
knoflook geperst
2
blikken
tomatenstukjes a 400 gram
1
blikje
tomatenpuree
300
ml
groentebouillon
2
tl
suiker
2
tl
balsamico
500
gr
orechiette pasta
50
gr
boter
15
gram
verse basilicum
2
bollen
burrata
10
groene
olijven in plakjes
parmezaanse kaas geraspt
2
pakken
vega gehaktballetjes
Instructies
Bak de gehaktballetjes in olijfolie in een grillpan
Fruit de knoflook in een andere pan
Voeg de tomatenstukjes toe en de tomatenpuree en bak kort mee
Voeg daarna de suiker, bouillon en balsamico toe en breng aan de kook en laat 30 minuten sudderen
Voeg op het laatst de basilicum toe
Kook intussen de pasta
Serveer de saus over de pasta en garneer met burrata, Parmezaanse kaas en de olijven. De gehaktballetjes serveer je ernaast.