Op safari in de nieuwe foodhall Fresh

Ik was onlangs bij Fresh in Leidsenhage. Ik kende het nog niet maar WoW! Wat was dat gaaf! Een food walhalla waar je echt alles vers kunt zien, proeven, ruiken, beleven én kopen.

Ze hadden een food safari opgezet waarbij je op ontdekkingstocht kon gaan bij 15 verschillende winkeliers. Super leuk concept en goed voor een middag beleven, heerlijk eten en gezelligheid. Bijna overal kun je bij de winkeliers zelf zitten om te genieten van al het heerlijks. En tegelijk vertellen zij je met trots en passie over hun ‘waar.’ In het midden van Fresh stond ondertussen Miljouschka van 24Kitchen te koken. Ze gaf verschillende kookdemonstraties aan en samen met het winkelend publiek. Leuk!

Ginger shot

We startten de middag met een Ginger shot bij Vitamin Boost. Heerlijk en gelijk wakker en vol energie! Ik had gelukkig niet zwaar ontbeten dus proefde ik daarna vers desem brood bij Van Maanen. Daarna gingen we door naar Bij Robèrt (jaja Robèrt van Beckhoven van Heel Holland Bakt) en daar haalden we een heerlijk kaas-groentebroodje. Bij de leukste groenteboer Middendorp kregen we voor thuis een heerlijke salade en een  bakje fruit mee.

Oesters en antipasti

Inmiddels was het tijd om ergens te gaan zitten. We gingen zitten bij Henk Kraan visspeciaalzaak en aten heerlijke oesters! Vervolgens kregen we bij Victor Russo osteria een antipasti plankje  en een heerlijke jamon met manchego bij Jabugo. Als toetje een Portugese pastel de nata bij Adega en vooruit ook nog een ijsje bij Pavarotti Dolce.

Gaat dat zien, beleven en proeven

Fresh is helemaal af en super gezellig om eens langs te gaan. Vlabij Fresh kun je straks ook het grootste winkelcentrum van Nederland vinden. Er wordt nog flink gebouwd hieraan maar in 2020 moet alles af zijn.  Met bioscoopzalen, bowlingbaan, restaurants, gratis parkeren etc. Kortom, gaat dat zien, beleven en proeven!

Meer info over Fresh vind je op de website: www.leidsenhagevernieuwt.nl

error