Wijnbar Shiraz in Amsterdam

Ben je in Amsterdam binnenkort? Ga dan zeker eens bij Shiraz Jardin des Vins langs. Een gezellige wijnbar met een Frans-Oosterse sfeer waar je je meteen thuis voelt.

wijnbar Shiraz amsterdam

Terras

Misschien nu nog te koud voor, maar ze hebben buiten ook een gaaf terras met uitzicht op de gracht. Op de menukaart staan kleine en grote mediterraanse hapjes en ze hebben een zeer uitgebreide wijnkaart.

Goede adviezen

Je krijgt ook echt goede adviezen als je naar een bepaalde smaak op zoek bent. Op de wijnkaart staan bij elke wijn ook smaaksymbolen zodat je eventueel zelf kunt kiezen. Of kunt nagaan of je ook echt die smaak proefde bij je wijn ;).

Chardonnay en Dao

Zo dronken wij een zeer smaakvolle Chardonnay uit Zuid-Afrika en een heerlijke Portugese Dao. Heel veel keuze dus uit bijzondere wijnen en velen ook per glas verkrijgbaar. Ze wisselen ook geregeld van open flessen. En als je de wijn zo lekker vindt, kun je hem ook gewoon kopen in de naastgelegen boutique.

Kortom, niet gek dat ze onlangs derde zijn geworden in de Wijnbar van het jaar verkiezing, terwijl ze pas iets meer dan een jaar open zijn. Onthouden dus deze wijnbar in onze hoofdstad: Shiraz Jardin des Vins.

error