Wilt u een sauvignon of chardonnay?

Ik zeg dan altijd: chardonnay. Ik weet sinds ik mij meer ben gaan verdiepen in wijn, waarom ik de smaak zo lekker vind. Er zit namelijk iets boterigs in en daar houd ik van. Helemaal als de wijn in eiken vaten is gerijpt.

chardonnay

Mysterieus kruid

Deze Australische, The Witches Berry van D’Arenberg, had diezelfde smaak en paste heel goed bij de in boter gebakken Sint Jacobs schelpen die we erbij aten. De mysterieuze naam komt van het onkruid wat groeit tussen de druivenranken in de McLarenValley in Australie. Je schijnt ervan te gaan hallucineren. Van de wijn gelukkig niet.

Ben jij een sauvignon of een chardonnay liefhebber? En wat is jouw lekkerste chardonnay?

error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − vijf =